Treffi Tipit: Miten Löytää Kumppani Vakaviin Homosuhteisiin

mies, joka etsii naista
Valitse ikäsi
edellinen vaihe
Napauttamalla lähettämispainiketta annat nimenomaisen hyväksyntäsi Tietosuojakäytännöllemme mukaan lukien profiloinnin käytön kumppanien etsimisessä sinulle sekä hyväksyt Käyttöehtomme

Yleensä, miehen deittailu miehenä ole yhtään sen erilaista kuin miehen ja naisen välinen suhde, paitsi että miehet ymmärtävät toisiaan paremmin kuin mies ja nainen. Joten homoon tutustuminen on paljon helpompaa kuin tyttöön tutustuminen, mutta koska enemmistö pojista tykkää tytöistä, ei ole helppoa löytää homokumppania. Jos olet homomies ja sinulla ei ole kumppania, sitten erityispalvelut auttavat sinua löytämään hänet. Missä tavata homo treffejä varten?

Homo Treffi Opas Mistä Löytää Kumppanisi

Opi mistä löytää elämänkumppanisi. Jatka vain lukemista oppiaksesi kaiken homo parisuhteista.

  • Rekisteröidy Homotreffailu sivustoille

Suurin osa miehistä aloittavat mieluummin homodeittailun Internetsivustoille jotka on suunniteltu tarjoamaan miehille mahdollisuuden löytää elämänkumppaninsa. On helppoa löytää mätsi oman kodin turvallisuudesta. Sinun täytyy mennä sivustolle ja etsiä homomiehiä omien persoonallisten kriteeriesi perusteella. Homodeittailu sivustoille ovat suuressa kysynnässä nykyään. Ei ole yllättävää että se on yksi suosituimmista tavoista löytää kumppani. Täällä et ikinä kohtaa hämmentäviä hetkiä. Ei tarvitse huolehtia että parisuhteeseen etsimäsi mies ei ole vastakkaisen sukupuolen parisuhteessa. Homona oleminen deittailusivustolla sinulla on upea mahdollisuus kirjoittaa viestejä kelle tahansa miehelle. Kaikilla on yksi ja sama päämäärä tällaisilla sivustoilla käydessä.

  • Käy Homodeittailu Klubeilla ja Juhlissa

Voit tutustua homoihin ei pelkästään Internetin homodeittailusivustoille mutta myös erityisissä juhlissa joita järjestetään homobaareissa. Tällaiset juhlat ja diskot tavallisista pelkästään sen takia että ihmiset menevät sinne ei perinteisillä seksuaalisilla suuntautumisilla. Joten voit olla varma että kaikki miehet näillä klubeilla ovat homoja tai edes biseksuaaleja. On myös paljon muita paikkoja joissa mies voi tavata homomiehen, esimerkiksi on klubeja jotka järjestävät swing iltoja saunoissa ja turvataloissa homoseksuaaleille ihmisille mutta tällaiset yhteydet tuskin tuovat sinulle mahdollisuutta tutustua homoihin pitkiä parisuhteita varten. Ne auttavat sinua löytämään miehen seksisuhdetta varten

Miten Voi Olla Varma että Kyseessä on Mies Etsimässä Miestä?

It is harder to recognize a gay man if he is alone than in a gay company. If the guy you like is in the company of other gays, you will immediately understand everything. If he is alone, then you need to watch who he looks at most often: guys or girls. Many guys tend to dress as stylish and fashionable as possible, sometimes, being even ahead of fashion. For example, they like wearing original pants, decorated jeans, low coat, modern hairstyle. On vaikeampaa tunnista homomiestä jos hän yksin eikä homoseurassa. Jos tykkäämäsi mies on muitten homojen seurassa, tulet ymmärtävään heti kaiken. Jos hän yksin, sinun täytyy seurata ketä hän katsoo eniten: miehiä vai naisia. Monet miehet pyrkivät pukeutumaan mahdollisimman tyylikkäästi ja siististi, ja joskus jopa muodin edellä. Esimerkiksi, he tykkäävät pitää alkuperäisiä housuja, koristeltuja farkkuja, matalia takkeja, moderneja hiustyylejä.

Vinkkejä Onnelliseen Homotreffailuun

Koit kaikki ongelmat jotka tulevat miehen löytämisestä homona. Mutta selvisit. Löysitte toisenne. Mitä seuraavaksi? Miten ylläpitää tervettä ideaalin poikaystäväsi kanssa? Homosuhde voi olla palkitseva ja syvä. Kuitenkin, tämä vaatia panostusta. Me tarjoamme lyhyen listan jota homoparit voivat käyttää tehdäkseen suhteesta onnellisen. Pidä mielessä pääpointit – ne tarjoavat sinulle perustan luomaan hyviä parisuhteita.

  • Vältä kaikkien tunteellisten tarpeiden siirtämistä kumppanille. Luo oma persoonallisuutesi, täten rikastaen suhdetta rakkaasi kanssa.
  • Vaikka olisit parisuhteessa pitkän aikaa, älä odota kumppanisi tietävän kaikkia tarpeitasi. Ajatusten lukeminen ja olettaminen johtaa väärinymmärryksiin ja potentiaalisiin konflikteihin. Ole suora ja kerro mitä tarvitset. Älkää pelätkö puhua toisillenne.
  • Järjestä tasaisin väliajoin niin kutsuttu ”check-in” – käykää läpi missä parisuhteenne kehittyy ja oletteko tyytyväisiä siihen.
  • Ajan myötä parisuhde muuttuu vähemmän intohimoiseksi. Yritä fantasioida ja muuta parisuhdettasi ja seksielämääsi. Yllätä kumppanisi. Ole spontaani ja leikkisä. Todista rakkaallesi, että hän on erityinen. Näytä miten tärkeä hän on sinulle.
  • Kysy miten tyytyväinen kumppanisi on rooliinsa parisuhteessa. Etu homosuhteissa on roolien joustavuus, joka ei ole yhtään mahdollista heteroseksuaalisessa avioliitossa. Keskustele rooleista kumppanisi kanssa. Miettikää yhdessä kumpi on parempi siinä.

Päätös

On vaikeaa tunnistaaa homomiehiä normaalissa tilanteissa missä et voi yhtään tietää tai olla varma valittusi suuntautumisesta. Se johtuu siitä että pieninkin vinkki tunteistasi, normaalin suuntautumisen mies tajuaa mielenkiintosi ja aika varmasti menee ohi. Siksi suositellaan, että etsit kumppania paikoista jossa löydät suuremmalla todennäköisyydellä miehen jolla on sama seksuaalinen suuntautuminen kuin sinulla. Tunnista homomiehet käyttämällä vinkkejä tästä artikkelista ja aloita onnellinen parisuhteesi.