Kuinka Selvitä Erosta ja Aloittaa Uusi Iloinen Elämä Nopeammin?

mies, joka etsii naista
Valitse ikäsi
edellinen vaihe
Napauttamalla lähettämispainiketta annat nimenomaisen hyväksyntäsi Tietosuojakäytännöllemme mukaan lukien profiloinnin käytön kumppanien etsimisessä sinulle sekä hyväksyt Käyttöehtomme

Tilastot ovat säälimättömiä. Parin viime vuosikymmenen aikana on ollut enemmän avioeroja kuin 50 vuotta sitten. On olemassa niin paljon syitä eroon, että niiden listaamiseen menisi tunteja. Mutta pääasiallinen syy avioeroon on aina sama – epäoikeutetut odotukset ja liioitellut vaatimukset kumppaneilla on toisiaan kohtaan. Ei ole olemassa henkilöä jonka ei olisi tarvinnut selvitä eron seurauksista. Jokainen ihminen käsittelee eron eri tavalla. Puhutaan siitä, miten selvitä erosta ja aloittaa uusi elämä tyhjästä.

Mitkä Syyt Tekevät Sinun Erosta Selviytymisen Parissa Niin Vaikeaa?

Ennen avioliittoa, kumpikin mies, että nainen rakentaa omat odotuksensa. Minkälaisen miehen pitäisi olla, mitä hänen pitäisi tehdä, kuinka paljon hänen pitäisi ansaita, mitä ominaisuuksia hänellä pitäisi olla ja niin edespäin. Mies, valitsemassa vaimoa, myös odottaa, että hän kohtaa hänen persoonalliset vaatimuksensa. Pinnallisesti puhuttaessa, voit löytää yli tuhat syytä syyttää naista, että miestä. Tietenkin, kummatkin kumppanit ovat aina syypäitä. Mutta mikä aiheuttaa eron?

  • Taipumattomuus kompromisseihin
  • Mielipaha
  • Viha
  • Pettäminen
  • Yliarvioidut tärkeyden kriteerit yhteiskunnan asettamana
  • Riidat

Globaali syy tähän on epäoikeutetut odotukset ja vaatimukset. Miten tämä yleensä tapahtuu? Nainen pyysi jotain, mies unohti ja ei tehnyt sitä tai yksinkertaisesti sanoi: ”Ei”. Joka tapauksessa, nainen joko suuttuu tai syyttää ja muistuttaa kaikesta joka on mennyt pieleen siitä päivästä lähtien kun he tapasivat. Tällaisissa tilanteissa, on pakollista kysyä itseltä: ”Miksi hänen piti yksiselitteisesti olla samaa mieltä? Miksi ajattelit, että jonkun pitäisi täyttää kaikki halusi ja tehdä sinut onnelliseksi?” Kyse on epäoikeutetuista odotuksista. Ja jos ihminen on onneton tai hänen odotuksensa olivat epäoikeutettuja, sitten kukaan ei ole syyllinen ja hänen täytyy oppia selviämään avioerosta.

Miten Selvitä Erosta: 3 Asiaa Sinun Täytyy Tietää

Jos olet kokenut avioeron ja olet pettynyt kaikkiin miehiin/naisiin, on aika lopettaa ja opetella miten päästä yli avioerosta. Pysähdy miettimään uudelleen kaikkea ja koe avioero oikeasti. Loppujen lopuksi, avioero aviomiehen/vaimon kanssa on sama menetys kuin kuolema. Tässä tapauksessa, toiveesi ja odotukset kuolevat. Nyt tiedät varmasti, että olit väärässä ja, että et halua elää enää samalla tavalla kuin elit enne. On aika selvittää se ja mennä eteenpäin.

  • Usko, että näin on paremmin Yksi tärkeimmistä asioista on oppia miten selvitä erosta ja uskoa, että kaikki mitä tapahtuu on tie parempaan elämään. Pelko pitää työntää sivuun jotta ymmärrys, että ”tuntemattoman” kanssa elämän oli oikea uhka.
  • Älä jää lasten takia Jos on lapsia, titetenkin, he ottavat myös osaa avioerossasi. Ja tämä on surullisin asia koko tilanteessa. Mutta, tiedätkö mitä? Ei ole oikein jatkaa yhdessäeloa vain koska teillä on lapsia. Tiedätkö miksi? On parempi lapsille olla näkemättä kuinka äiti ja isä eivät pysty normaalisti olemaan samassa tilassa. Lapsille, tämä kuva on paljon pahempi kuin vanhempien avioeron läpikäyminen kerran. Lapset kasvavat ja lähtevät luomaan omaa elämää ja mitä sitten teet jos elitte yhdessä heidän takiaan?
  • Valmistaudu siihen, että erosta toipuminen kestää Mikä tahansa ero, jopa 6 yhdessäelon jälkeen, voidaan nähdä menetyksenä. Ero jättäjän näkökulmasta näyttää erilaiselta. Jos avioero miehestäsi on sinun ehdottama, sitten ensinnäkin, saatat tuntea euforiaa. Sitten, suru ja viha tulee. Jos sattuu jostain syystä käymään niin, että sinua on petetty, vaiheiden ketju saattaa kestää pitempään. Siellä tulee olemaan haukkumia, rikottu itsetunto, katkeruutta, vihaa ja pelko tilanteen toistumisesta ja kaiken joka oli ennen tärkeää muuttuminen arvottomaksi.

Avioerosta Selviytyminen Ammattilaisen Avulla

Miten päästä yli erosta jos rakastaa eksäänsä? Tämän ajanjakson aikana, tuki on erityisen tärkeää. On upeaa kun on tukevat vanhemmat ja ystävät mutta he ohjelmoivat sinut skenaarioihin heidän elämäntilanteidensa puolesta. Tämä ei ole hyvä tai paha asia. Tässä tapauksessa, etsit pitempään mitä haluat. Tarvitset ammattilaisen tukea psykologin puolesta johon voit luottaa, joka voi ohjata sinun huomiosi oikeisiin haluihisi. Psykologi ei ikinä anna ohjeita, hän on ohjaajasi haluihisi ja arvoihisi. Ja tämä on vain alku pitkälle avioerosta ylipääsemisen prosessille. Psykologi auttaa sinua työstämään epäoikeutettuja odotuksia ja näyttää alueet joissa sinulla saattaa olla väärinkäsityksiä, joiden tulos on avioero. Nyt tiedät miten päästä yli avioerosta ja saat enemmän mahdollisuuksia rakentaa uusia terveitä parisuhteita toistamatta vanhoja tilanteita.